Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез, сподели пред камерата на Sportal

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез, сподели пред камерата на Sportal
Коментари Харесай

Душан Керкез: Важно е да играем такива силни мачове

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез, показа пред камерата на Sportal TV след края на контролата с Гурник (Забже), че е удовлетворен от представянето на своите футболисти през второто полувреме. Наставникът на " жълто-черните " е на мнение, че мачове против такива качествени противници оказват помощ за развиването на тима.
Прочетете още
" Можем да разделим мача на две полувремена. Второто беше мощно за нас, първото не толкоз. Контролирахме добре топката, самостоятелни неточности способстваха за това да получим тези попадения. Когато се изправяш против добър конкурент, той незабавно санкционира грешките ти. Въпреки това съм удовлетворен от моите футболисти след почивката.



За нас е значимо да играем такива мощни мачове, тъй като от тях можем да създадем разбор на нашите неточности. Желанието ни е да се подобряваме и да работим интензивно. 



Нормално е футболистите да са изморени. И през днешния ден преди мача имахме подготовка. Искаме играчите да са изтощени и да се натоварват, с цел да демонстрират най-хубавото си лице. Искаме да проследим по какъв начин играчите реагират, когато са изморени, по какъв начин проучват обстановките. 



Георги Николов се нуждае от време да се приспособява в нашия тим. С цялото ми почитание към Хебър, само че тук е по-различно. Трябва да се запознае с останалите играчи, а и те с него. Георги Николов е извънреден състезател.

Добре е да виждаме млади играчи като тези от Виста, дружно с юношите на нашия клуб. В момента са на проби при нас, ще ги следим.



Бароан извършва самостоятелна стратегия. Надяваме се, че до края на подготвителния лагер ще вземе присъединяване в някои от контролните ни срещи. Ханкич изпусна няколко тренировки, в този момент би трябвало да ги навакса. Чакаме централен бранител и мисля, че до ден-два ще успеем да го договорим ", сподели Керкез.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР